Pogosta vprašanja

Informacije o produktu

Kakšne so sestavine pilul Last Long Pills proti prezgodnjim izlivom?

Ekstrakti :
Argyreria speciosa 38mg
Tribulus terrestris 38mg
Leptadenia reticulate 38mg
Parmelia perlata 20mg

Ostale sestavine :

Orchis mascula 78mg
Hygrophila spinosa 38mg
Lactuca scariola 20mg
Mucuna pruriens 20mg

Ali za nakup Last Long potrebujem zdravniški recept?
Ne, saj je Last Long 100% naravno zeliščno zdravilo, poleg tega pa nima nobenih stranskih učinkov in ostalih nevarnosti za zdravje, zato zanj ni potreben recept.

Ali Last Long kapsule res učinkujejo?
DA! Last-Longer je zeliščni čudež. Ta produkt je nastal po letih naprednih raziskav in testiranj. Pred uradno predstavitvijo produkta smo opravili števina klinična testiranja na pacientih, ki so jih mučili prezgodnji izlivi, in dosegli 100% stopnjo učinkovitosti. Prvi rezultati se pokažejo že poprvem mesecu uporabe in po 6 mesečni kuri boste popolnoma ozdravljeni prezgodnjih izlivov.

Kakšen je priporočen odmerek Last Long?
Običajen odmerek sta 2 piluli dnevno. Vzemite ju s kozarcem vode vsako jutro 30 minut po jedi. Za boljše rezultate lahko vzamete tudi do 4 pilule dnevno. Toda ne vzemite več kot 2 piluli v 8 urah in nikoli več kot 4 pilule v enem dnevu. V primeru, da pozabite na odmerek, ga vzemite takoj ko se spomnite, vendar ne, če je blizu že čas naslednjega odmerka. V takem primeru preskočite zamujeno dozo in nadaljujte po običajnem urniku. Ne podvajajte doz, da bi nadoknadili zamujene odmerke.

Kako deluje Last Long?
Last Long učinkuje na senzorje v hipotalamusu, ki uravnavajo spolno vzburjenje. Last Long zniža hiperaktivnost seksualnih senzorjev in s tem pomaga podaljšati penetracijo in zadrži čas ejakulacije tudi za 20 minut, s čimer vam doda dodatnih 10-15 minut še večjih užitkov.

Ali bom moral Last Long uporabljati za vedno?
Ne, popolna kura za ozdravljenje prezgodnje ejakulacije traja 6-mesecev in jo lahko nadaljujete, če si želite še podaljšati čas penetracije. Ker je Last Long popolnoma naraven produkt, tudi lahko prekinete in ponovno nadaljujete z njegovo uporabo kadarkoli želite. Vseeno pa je pomembno biti po začetku kure discipliniran in se držati vsakodnevnega odmerka za pridobivanje najboljših rezultatov.

Ali ima Last Long kakšne stranske učinke?
Ni znanih stranskih učinkov uporabe kapsul Last Long. Last Long je popolnoma varna in ne-hormonalna oblika z najvišjo stopnjo učinkovitosti pri prezgodnjih ejakulacijah. Če imate resna zdravstvena stanja, se pred uporabo posvetujte z vašim zdravnikom ali farmacevtom.

Informacije glede dostave

Ali dostavljate v Slovenijo?
Tako je, dostavljamo tudi v Slovenijo!

V kolikšnem času boste odposlali naročeno blago?
Takoj po prejemu vašega plačila, bo naročilo odposlano v roku 24 ur. Dostava traja med 3 - 20 dnevi, odvisno od vaše lokacije in načina dostave, ki ste ga izbrali pri naročilu.

Je paket zapakiran diskretno?
Vaše naročilo bo prišlo na vaš dom popolnoma diskretno zapakirano. Produkt je zapakiran v enobarvnih rjavih paketih, na zunanjosti pa ni nobene informacije, kaj se nahaja v paketu - za zaščito vaše zasebnosti.

Od kod odpošiljate Last Long?
Imamo več mednarodnih centrov, od koder odpošiljamo pakete, npr. ZDA, Velika Britanija, Indija. Vaše naročilo bo odposlano iz mednarodnega centra, ki je najbližji vaši lokaciji, da ga boste prejeli kar najhitreje.

Ali bom imel pri nakupu kakšne težave?
Ne, za svoje stranke naredimo vse, da morebitne težave pri naročilu rešimo takoj. In ker je Last Long popolnoma naraven prehrambeni dodatek, ga tudi ne bodo zadržali na carini.

Kako lahko sledim mojemu paketu?
Sedaj ponujamo sledenje vsem naročilom. Takoj, ko bomo odposlali vaše naročilo, vam bomo poslali sledilno številko, preko katere boste lahko sledili vašemu paketu.

Kako vem, kakšen je moj status naročila?
Glede statusa naročila nas prosimo kontaktiraje.

Informacije glede kreditne kartice

So podatki o moji kreditni kartici zaščiteni?
Tako je. Naročite lahko popolnoma varno in zanesljivo preko naše strani za naročilo, ki je zaščitena s 128-bitno zaščito.

Ali sprejemate vse kreditne kartice?
Tako je, sprejemamo vse glavne kreditne kartice.

Garancija in vračilo denarja

Kakšna je vaša politika glede vračila denarja?
Na vsa naročila nudimo 100% garancijo z vračilom denarja. Če z rezultati uporabe ne boste popolnoma zadovoljni, ga lahko vrnete v roku 60 dni od dneva nakupa in vrnili vam bomo polno ceno nakupa (minus stroški pošiljanja). V primeru nezadovoljstva nas kontaktirajte za navodila glede vračila.

Če bom nezadovoljen s produktom, kako bom dobil denar nazaj na mojo kreditno kartico?
Če boste s produktom nezadovoljni, nam preprosto pišite ali pa nas pokličite na našo telefonsko številko in podali vam bomo navodila glede vračila produkta. Preverite tudi našo politiko glede vračila produkta in denarja za več informacij.